In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Informacione

Fillon Viti i Ri Akademik 2023-2024

Përshëndetje studentë të rinj të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike.

Ju bëjmë me dije se ditën e hënë, datë 2 Tetor 2023, ne orën 10:00 do te zhvillohet një takim prezantues me të gjithë vitet e para me dekanin e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike. Takimi do të zhvillohet në sallën 104, në katin e dytë te godina e Fakultetit te Inxhinierise Mekanike.

Takimi i pare 10:00-10:30 do te zhvillohet me studentet e Inxhinierise Mekanike.
Ne oren 10:30-11:00 zhvillohet takimi me studentet e Inxhinierise Ekonomike, InxhinieriseTekstile dhe Mode dhe Inxhinierise Materiale.

Ju faleminderit dhe FIM ju uron nje vit akademik sa më të mbarë!