In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Njoftime

Trajnim me temë: “TË NJOHIM RËNDËSINË E DISENJOS INDUSTRIALE DHE PËRFITIMET QË SJELL REGJISTRIMI I SAJ”

Të gjithë studentët janë të ftuar, në trajnimin e organizuar nga DPPI me temë “TË NJOHIM RËNDËSINË E DISENJOS INDUSTRIALE DHE PËRFITIMET QË SJELL REGJISTRIMI I SAJ”

Ky trajnim do të organizohet në datën 20 Mars, ditën e mërkurë, në orën 13:00, (salla Silvano Pedrollo, Rektorati UPT)