In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Njoftime

Informacion rreth Kartës së Studentit

Njoftohen të gjithë sudentët e FIM që mund të aplikojnë tashmë për Kartën Bashkiake të Studentit dhe të përfitojnë të gjitha shërbimet që u ofrohen nëpërmjet kësaj karte.

Aplikimi për kartën do të zhvillohet cdo ditë: në orarin 12:00-14:00
Aplikimet do të zhvillohen në katin e tretë të godinës FIM, te salla ku ndodhet magazina

Studentët duhet të jenë të pajisur me kartën e identitetit.